Literaire middag rond de Beat Generation

Op zondag 21 september presenteert Stichting Kleine Revolutie Producties de 2e editie van Fabricage. Deze literaire voorleesmiddag vindt wederom plaats in De Lichtfabriek te Haarlem. Het thema is: On the Road: een ode aan De Beat Generation & reizen. Dichters, schrijvers, een reisjournaliste, een autobiograaf en een muzikant eren de diversiteit van de generatie rond o.a. Allen Ginsberg en Jack Kerouac met eigen werk ge├»nspireerd door dat van de dode helden. Met Auke Hulst, Erik Jan Harmens, Voortuin, Jeroen Ligter (Giant Tiger Hooch), Joshua Baumgarten, John Schoorl, Joep Bremmers en Iris Hannema. De presentatie van deze middag is in handen van Joubert Pignon & Lucas Hirsch. Dus wakker uw reislust aan en kom kijken & luisteren! ‘Be there or be square!’ Meer informatie volgt.

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *