Bijdrage Serious Request

Serious Request komt naar Haarlem. Ik word gemaild, gebeld en aangesproken. Mensen vragen of ik een bijdrage wil leveren. Ze laten weten dat ik moet meedoen aan Serious Request. Als ik het niet doe ben ik een lul. Dit is mijn bijdrage:

Gift
‘Doe het maar, het is goed voor je imago,’ zegt zijn manager tegen de BN’er. De BN’er zegt dat hij het te veel geld vindt. ‘Om wie gaat het dit jaar?’ vraagt hij, ‘negers weer?’ Zijn manager zegt dat giften fiscaal aftrekbaar zijn.
Grijnzend overhandigt de BN’er de cheque. Camera’s klikken, televisiecamera’s draaien, verslaggevers verdringen elkaar voor een eerste reactie, het publiek joelt. Op de achtergrond wordt de nieuwe single van de BN’er ingestart.

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *