Gelukt/Mislukt

Huil maar ik wens je uitstel toeOp woensdag 1 april 2015 wordt mijn nieuwe boek gepresenteerd. Het boek heet ‘Huil maar, ik wens je uitstel toe’. In het boek zijn 141 verhalen opgenomen. Het is het derde boek dat ik schreef, maar het tweede dat wordt uitgegeven. Op donderdag 2 april begin ik met het schrijven aan een vierde boek, dat hopelijk het derde boek is dat uitgegeven wordt. Anders heb ik een schaduwoeuvre van mislukte boeken. Wat niet erg is, de mislukking is mijn hoofdthema. Zo blijkt dat, althans. Een groot deel van de dingen die ik probeer mislukt. Veel verhalen die ik schrijf mislukken. Die verhalen houd ik achter mijn rug. Ik laat alleen de gelukte verhalen zien. Tot nu toe schreef ik 88.000 gelukte woorden en 90.000 mislukte. Tijdens de presentatie op 1 april, vanaf 19:30 bij Athenaeum Haarlem, treden Jessica Nash, A.L. Snijders, L.H. Wiener, A.H.J. Dautzenberg en ikzelf op. Al verwacht ik dat A.H.J. Dautzenberg op het laatste moment afzegt.

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *