Media (e.d.)

Klik voor groter

(Klik voor groter)

Ik heb een nieuw boek geschreven, het is ook uitgebracht ter verkoop. Het heet Huil maar, ik wens je uitstel toe. Het boek is te koop in de boekwinkel, zowel on- als offline. Soms verschijnt er iets over het boek, een stukje of een opmerking. Deze stukjes of opmerkingen zal ik hieronder verzamelen. Het is een poging tot volledigheid. Mocht iemand iets tegenkomen, laat het me weten, bijvoorbeeld in de reactieruimte onder dit bericht. Zowel positief als negatief is welkom. Onder de tipgevers wordt een waardebon van € 10.000 verloot voor de inbouw zijnde JoubertPignonWebwinkel.

Bij WNL op zaterdag werd op zaterdag 20 juni gevraagd welke boeken in de vakantiekoffer mee moeten. Erik Noomen tipt o.a. ‘Huil maar ik wens je uitstel toe’. Terug te luisteren vanaf ongeveer de 42e minuut van het eerste uur.

‘Huil maar, ik wens je uitstel toe’ is één van de vakantietips van Linnaeus Boekhandel.

Wim Brands, Jelte Nieuwenhuis, Emma Curvers en Joubert Pignon bezochten Boekhandel Broekhuis. Paul Abels schreef het volgende verslag (klik voor groot) => roskam

Voor TPO Magazine schreef A Quattro Mani een mooie recensie over de prettige waanzin in mijn boek. Te lezen op ElineaGestolen van de website (illegaal dus) klik voor groter (op eigen risico)

NRC Handelsblad schreef een recensie over mijn boek. Het boek kreeg drie bollen. Drie bollen betekent ‘goed’. Klik op het plaatje hier linksboven om de recensie te lezen. De foto bij het stuk werd gemaakt door Tessa Posthuma de Boer, maar de credits gingen naar Merlijn Doomernik.

Op één van de beste plekken in Haarlem, de winkel The Irrational Library, sprak ik verslaggever Maarten Westerveen. Een weergave van het gesprek werd uitgezonden op de radio, bij Nooit Meer Slapen.

Voor de VPRO Gids schreef Wim Brands een stukje over mijn boek.

Voor Literair Nederland schreef Ingrid van der Graaf een stukje over mijn boek.

Ik was te gast bij Radio Opium op 4. Ik praatte, las voor en liet mijn mijn favoriete klassiekemuziekliedjes horen.

Rogier Knipscheer, van Boekhandel Koops in Venlo schreef een stukje over mijn boek.

Joubert Pignon en uitgeverij Atlas Contact bedachten een reclamestunt. Literaire website Tzum berichtte over de stunt.

HP/De Tijd plaatste een stuk over het zeer korte verhaal, A.L. Snijders en Joubert Pignon. Het met een mobiele telefoon illegaal gefotografeerde stuk staat hieronder:

(klik voor groter)

(klik voor groter)

De speech die AHJ Dautzenberg, schrijver het Boekenweekgeschenk 2017, op mijn boekpresentatie hield is te lezen op de site van De Contrabas. Op dezelfde site is een stuk van Chrétien Breukers te lezen.

Ik lees ook nog steeds voor, in het openbaar. Een overzicht is hier te vinden. Qua voorlezen ben ik te boeken voor ergens tussen vierhonderd euro en een natte vinger in.

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *