Gesigneerde boeken

Ik heb drie boeken geschreven, er zijn er twee uitgegeven: Er gebeurde o.a. niets (2012) en Huil maar, ik wens je uitstel toe (2015). Ik heb meerdere exemplaren van beide boeken in mijn bezit. Wanneer ik ergens voorlees, neem ik altijd wat boeken mee. Met wat geluk verkoop ik dan een boek. De boeken zijn daarnaast te koop via de online en offline boekhandel.
Ik verkoop de boeken ook via mijn website, voorzien van handtekening en opdracht. De prijs is hetzelfde als in de winkel, wel komt er nog twee euro (envelop + verzendkosten) bij. Ik beloof erg mijn best te doen op de opdracht en deze zo leesbaar mogelijk op te schrijven. Waarschuwing: doordat er met pen in is geschreven, daalt de waarde van het boek licht.
Mocht u één van de boeken, of beide boeken, willen bestellen, dan kunt u contact met me opnemen. Ik reageer snel en met veel uitroeptekens om mijn enthousiasme uit te drukken.

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *