De Schrijver, De Wereld (of: De Wereld, De Schrijver)

Schermafbeelding 2015-07-18 om 14.41.03De Schrijver, De Wereld (of: De Wereld, De Schrijver) – De Siamese tweeling van Pignon is een geïllustreerde, handgezette en –gedrukte nieuwe uitgave gedrukt onder De Korenmaat. Het boekje heeft een met gouden letters bedrukt omslag. Er zijn meerdere kleuren qua omslag verkrijgbaar. De twee delen waar DSDW/DWDS uit bestaat zitten ieder afgezonderd ingenaaid in het gevouwen omslag dat bijeen wordt gehouden door een bedrukt buikbandje. Sim Kaart verzorgde de kleurenillustraties. Er zijn honderd exemplaren gemaakt. Alle exemplaren zijn gesigneerd door schrijver en tekenaar. De negentien verhalen zijn niet eerder gepubliceerd en worden verder nergens anders gepubliceerd. Er komt geen tweede druk. De verkoopprijs is twintig euro (€ 20,-). Het boekje is te bestellen via de webshop van De Hof van Jan.

Nog wat afbeeldingen:
DSC_0169 DSC_0170 DSC_0171 DSC_0173 DSC_0174 DSC_0175 DSC_0176 DSC_0187

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *