WD40

img-thingTerwijl ik op de borrel van een opdrachtgever was beviel mijn vriendin van een meisje. Inderdaad, helaas geen jongen. Dit is een klap die we de komende tijd samen moeten verwerken. Aanvankelijk wilden we het ziekenhuis aanklagen. Volgens onze advocaat maken we een kleine kans te winnen. We moeten met deze nederlaag leren leven.
Op dit moment zoeken we naar een naamsponsor om alle komende kosten te dekken. We zijn in onderhandeling. Binnenkort hoort u of Shell Pignon, Fanta Zero Pignon, Bijenkorf Pignon, Das Mag Pignon of C&A Pignon de zoveelmiljardste aardbewoner is.
Ik dacht altijd dat katten jaloerse dieren waren maar de onze dansen al achtenveertig uur op hun achterpoten. Het zijn wijfjes. Één heeft een witte vacht, de ander heeft een verstandelijke handicap. Ze schelen iets meer dan anderhalve kilo, we zijn net met ze bij de dierenarts geweest. We kochten onder meer een kam om ze mee te kammen. De kam kostte elf euro vijftig en wordt volgens de verpakking, maar ook volgens de dierenarts en haar assistentes, ‘herdershark’ genoemd.
De ene poes heet WD40, de andere Optimus Prime.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *