Nagespeeld

Er zijn twee vragen die me altijd gesteld worden. De eerste vraag is: ‘Hoe spreek je je naam uit?’ Het antwoord hierop is: ‘Altijd verkeerd.’ De tweede vraag is: ‘Wat is er in je verhalen echt gebeurd en wat is er verzonnen?’ Het is een lastige vraag, vooral omdat ik er nooit een antwoord op had. Ik wist het nooit, ik vergat altijd wat ik verzon en wat er echt gebeurd was. Inmiddels is er een oplossing. De afgelopen week heb ik met drie vrienden alle verhalen uit mijn twee boeken nagespeeld. De rollen werden eerlijk verdeeld. We mochten alle vier om de beurt de ik-persoon zijn. We speelden alle verhalen na, we gebruikten attributen en lieten de verhalen zoveel mogelijk op de oorspronkelijke locaties plaatsvinden. Hierna waren alle verhalen alsnog echt gebeurd en konden we weer overgaan tot de orde van de dag.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *