Tipje van de sluier

Misschien leuk om een tipje van de sluier op te lichten van het boek waar ik nu aan werk. Werktitel: De transformatieve reis van een klapperend gebit met een abondantier erom.

XXX is een XXX roman. Het XXX neemt niet alleen de XXX op de XXX, maar ook XXX zelf. Eerst volgen we XXX als opkomend XXX, daarna tijdens zijn jaren als XXX, vervolgens hoe hij XXX wordt, hierna hoe hij XXX denkt te zijn geworden, met zijn XXX tot gevolg en daarna de XXX naar zijn XXX.
Het XXX bestaat uit verschillende XXX. Het begint als XXX (dit deel van het boek heet ‘XXX’), wordt vervolgens een XXX op XXX en de XXX (dit deel is getiteld ‘De XXX van XXX’) en eindigt als XXX (Dit deel van XXX heet ‘XXX XXX XXX’). XXX wordt doorsneden met stukken uit de XXX waar de twee XXX aan werken of gewerkt hebben (‘XXX’ en ‘XXX’).
Het XXX gaat over XXX en (XXX)XXX, over XXX en XXX, over XXX en XXX, over XXX en XXX.

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *