TweeduizendVenco

Waarschijnlijk heeft u het meekregen: er is weer een nieuw jaar. Zolang sponsoring bij de naamgeving van de jaren nog niet zijn intrede heeft gedaan houden we de oude nummering aan. Na 2015 is het nu dus 2016 en dus niet bijvoorbeeld TweeduizendVenco. Ik ben niet iemand die ambities heeft, zo wil ik niet zijn, daar vecht ik voor. Er zijn wel een paar dingen die me mooi lijken wanneer ze gebeuren in dit nieuwe jaar. Ik zou graag een keer met een grote cheque onder mijn arm in de tram zitten. Ik zou graag de drie manuscripten waar ik nu aan werk afronden. Ik zou graag de nieuwe boeken van Jerry Hormone, Martijn Neggers en Tim Foncke lezen. Ik zou graag een keer in Vlaanderen voorlezen. Ik zou graag zoveel mogelijk dieren aaien. Ik zou graag eindelijk eens dat live-album opnemen. Ik zou graag een Rocky-marathon bij mij thuis organiseren. Er is nog iets anders dat ik graag zou willen, maar wat dat precies is vergeet ik steeds. Ik zou graag beter dingen willen onthouden. Als de dingen die ik graag zou willen niet gebeuren zou ik het niet erg vinden, dat weet ik zeker.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *