Jubileum

12321426_626432674173455_1234217435585035503_nOp vrijdag 1 april is het precies een jaar geleden dat mijn tweede boek, het derde boek dat ik schreef, verscheen. Het boek heet ‘Huil maar, ik wens je uitstel toe’. Het bevat 141 verhalen die samen, als je er oog voor hebt, een geheel vormen. Er volgt geen herdenking, er is geen speciale actie, er is geen korting.  Eigenlijk zonde. Oké. Er komt wel een herdenking. Er komt een speciale actie. Met korting. Vrijdag 1 april zit ik vanaf 20:00 aan een tafel in Café Briljant te Haarlem. Ik heb een stapel boeken, ik schreef de boeken zelf, bij me. Ik verkoop de boeken voor een spotprijs en signeer ze desgewenst. Natuurlijk komt er niemand en zit ik de hele avond alleen aan een tafel, betaal ik aan het einde van de avond per pin de rekening van veertig euro, en sta ik de volgende ochtend weer vroeg op om te werken. Gelukkig heb ik ’s avonds iets te lezen bij me.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *