Vernietiging

20160709_193751Mijn eerste boek gaat vernietigd worden. Dat is niet erg, het zal niet het eerste boek in de geschiedenis van de mensheid zijn dat vernietigd wordt. Liggeld bij het Centraal Boekhuis is prijzig en de loop is uit het boek. Ik heb een aantal exemplaren gekregen van de uitgeverij. Daar ben ik erg blij mee.
Ik verkoop deze van een onheilsdood geredde exemplaren van ‘Er gebeurde o.a. niets’ voor een tientje per stuk.
Stuur me bij interesse een bericht, dan stuur ik je het boek gesigneerd toe. Ongesigneerd kan natuurlijk ook. Ergens afspreken op een geheime plek is mogelijk.
Het boek blijft overigens wel leverbaar, als POD, dat houdt in dat wanneer het boek online of in de winkel wordt besteld er ergens op een knop wordt gedrukt en er een exemplaar uit een machine rolt. Ik neem aan dat dit betekent dat dit dan de derde, vierde, vijfde, zesde, zevende, etc. druk is.

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *