Literataart

Ik heb een plan bedacht. Geen paniek, dit gebeurt vaker, gelukkig voer ik mijn plannen zelden tot nooit uit. Uiteindelijk zit ik altijd toch weer, alleen, drinkend en rokend in een kamer – een cd van Hank Mobley staat op – een stukje te schrijven. Dat is mijn leven. Het is met wat fantasie een leven te noemen.
Dit is het plan:
Iedere maand ga ik op de laatste zaterdagnamiddag in gesprek met een schrijver (m/v) die ik goed vind over zijn of haar werk op een nader te bepalen plek.
Mijn zusje maakt taarten. Ze doet nog meer dingen, maar omwille van haar privacy houd ik het hier bij. Ze weet nog van niets. Mijn zusje maakt een taart geïnspireerd op het werk van de auteur. Tijdens het gesprek eten we van de taart. Mocht er publiek zijn komen opdagen dan krijgt het publiek ook taart. Het gesprek kan tien minuten of twee uur duren, of iets er tussenin. Het gesprek ontstaat improviserend en associërend, er is voor van alles ruimte.
De werktitel van dit plan is: Literataart.
Is dit wat?
Geef je mening in de comments!

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *