Bitterbal

Mijn hoofd werkt traag. Daarom probeer ik zo min mogelijk na te denken. Toch bedenk ik soms iets. Er liggen vier boeken op de plank. Dit jaar rond ik die af, dan ben ik de komende acht jaar onder de pannen. Daarna ga ik me volledig op de bitterbal richten. De afgelopen dagen ben ik door Nederland gereisd en heb ik overal bitterballen gegeten. Er is nog een hoop winst te behalen op het gebied van de bitterbal. Er bestaat een boek waarin de bitterbal ‘de keizer der snacks’ wordt genoemd. Ikzelf zou de bitterbal eerder ‘zkv der snacks’ noemen. Vanaf 2018 ga ik iedere dag een andere vegetarische bitterbal maken. Tot die tijd oefen ik iedere dag door iedere dag een andere vegetarische bitterbal te maken. Vanavond maak ik een kikkererwten-koriander-feta-bitterbal.

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *